Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Barcelona-Real Madrid 1-1

2011.05.04

A Barca és a Real az első félidőben megmutatta, hogy nem csak a múlt hetihez hasonló, futballra nem hasonlító "játékkal" képes kirukkolni. Kis túlzással 45 perc alatt több helyzet és lövés volt, mint az elmúlt 3 El Clasicón összesen.
A játékosabb futball nem meglepő módon a katalánoknak kedvezett inkább, akik több alkalommal is megszerezhették volna a vezetést az első játékrészben. David Villa és Messi lövései után is örülhettek volna a hazaiak, ha nem Iker Casillas áll a blancók kapujában, de ő állt. A vendégek legveszélyesebb helyzete egy Di María centerezés volt, azonban Valdés jó ütemben jött ki a kapujából.
A második félidőben Iniesta szokásosnak mondható álomlabdája után Pedro lőtt a kapuba, ezzel tovább csökkentve a "királyiak" esélyeit (1-0). A Real azonban Marcelo révén gyorsan egyenlített, így a továbbjutás kérdése viszonylag nyitott maradt (1-1). A hátralévő fél órában a Real nem járt közel ahhoz, hogy még izgalmasabbá tegye a párharcot, így a katalánoknál a nemrég májdaganattal műtött Eric Abidal is beállhatott az utolsó percekben.
Nem történt tehát meglepetés, és a Barca 2006, illetve 2009 után 2011-ben is ott lesz a Bajnokok Ligája döntőjében.
(budai)
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.